Sök
Stäng denna sökruta.

Rännor till poolområdet på Hotel Riviera i Moss

Purusränna100 på Hotel riviera - en pärla i moss

Hotel Riviera på Verket i Moss är en del av Strawberry-kedjan, utvecklad av Höegh Eiendom. Hotellet, som nyligen firade sitt ettårsjubileum, är ett lyxigt tillskott till området med sina toppmoderna faciliteter och unika design.

På hotellets 14:e våning hittar du Riviera Pool & Wellness, en 650 m² stor wellness-avdelning. Här kan gästerna njuta av en pool som året runt håller cirka 34 grader. Poolen börjar inomhus och sträcker sig ut på hotellets takterrass, med en fantastisk utsikt över Jeløya. Spaanläggningen är designad med fokus på både estetik och funktionalitet, och här spelar Purusränna 100 en viktig roll i att hålla hygienstandarden på topp.

Arkitekt och inredningsarkitekt

Projektet är ritat av LPO Arkitekter med inredningsarkitekter från Anemone, de har skapat en unik och lyxig riviera atmosfär på hotellet.

Hygieniskt och lättskött

Med Purusränne 100 har Riviera Pool & Wellness fått en pålitlig och estetiskt tilltalande lösning som säkrar en hög funktionalitet och minimalt med underhåll över tid. Rännorna har skräddarsytts efter projektets unika krav och bidrar till att skapa en förstklassig anläggning.

Den enkla rengöringen och hygieniska konstruktionen på rännorna bidrar till minskad kloranvändning i anläggningen, vilket är bra för både besökaren och miljön.

Projektets aktörer

Rörarbetet har utförts av Bravida, med Høegh Eiendom som byggherre. Kakel har levererats av Flisekompaniet, medan Herregårdsmur har stått för kakelsättningen. Samarbetet mellan alla aktörer har resulterat i en imponerande wellness-avdelning som kombinerar lyx med funktionalitet, där Purusränna 100 har fått en central roll.

År: 2023
Byggare: Höeg
Arkitekt: LPO Arkitekter

Purusränna 100 med Chess barfota galler